1. Home › 
  2. › 
  3. Maak vaart in Office 365 /Office 2021! Tips & tricks

Maak vaart in Office 365 /Office 2021! Tips & tricks

Verwijderen Favoriet Opslaan

De meeste medewerkers gebruiken dagelijks één of meerdere applicaties uit het Office 365-landschap zoals Word, PowerPoint en Outlook. Deze applicaties barsten van de slimme mogelijkheden, die doorlopend worden aangevuld met nieuwe mogelijkheden. Om deze optimaal te kunnen gebruiken, hebben we voor alle gangbare toepassingen tips en tricks verzameld, die je helpen om sneller en slimmer te werken. Tijdswinst gegarandeerd !

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Categorie Informatica
Type opleiding Klassikaal

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen die onder meer werkzaam zijn als medwerkers binnen front-middle-back offices. 

Vereiste voorkennis

Advanced level opleiding: deze opleiding vereist een algemene basiskennis van het onderwerp.

Programma

INHOUD 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal: PowerPoint presentatie.