1. Home › 
  2. Over Sofuba

Over Sofuba

Uw carrière boosten met onze financiële opleidingen? 1/3de van ons aanbod is reeds digitaal. Bespaar zo tijd en leer waar en wanneer u wil. Focus op uw professionele groei met het Sofuba opleidingsinitiatief!

Maakt u deel uit van het Paritair Comité 341? Wilt u uw kennis en competenties aanscherpen? De financiële sector staat niet stil. De vele evoluties in de sector maken een permanente bijscholing noodzakelijk als u in uw functie wil blijven uitblinken.

Sofuba is het fonds voor bestaanszekerheid opgericht voor de werknemers van de ondernemingen die door hun activiteit in België ressorteren onder het Paritair Comité 341 voor de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten”.

Sofuba biedt een vormingsaanbod aan voor alle werknemers voor de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten.”

Doelgroep

Sofuba, Vormingsfonds voor de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten, wordt geleid door een raad van bestuur die paritair is samengesteld.

Lees meer

Leden

Het Sofuba-aanbod is uitsluitend bestemd voor bedrijven die deel uitmaken van het Paritair Comité voor de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten (PC 341).

Lees meer

Financiële tussenkomst

Met het oog op de ontwikkeling van de bekwaamheden van de medewerker wordt de mogelijkheid geboden om kosteloos deel te nemen aan de opleidingen.

Lees meer