1. Home › 
  2. › 
  3. Microsoft Office 365 à la carte

Microsoft Office 365 à la carte

Verwijderen Favoriet Opslaan

In de financiële wereld wordt veel gewerkt met het Microsoft Office pakket. Uitnodigingen maken, teksten en brieven schrijven, facturen opstellen, e-mailen en méér. Programma’s als Word, Excel en Outlook maken het werken gemakkelijker, mits je er goed mee kunt omgaan.

Het doel van deze cursus is de bestaande basiskennis van de verschillende tools en apps van MS Office te versterken met behulp van cijfervoorbeelden en casussen.  Zo lever je sterk werk met o.a. Word, PowerPoint en Excel.

De doelstellingen van deze opleiding zijn;

Type opleiding Live webinar

Liever op een andere datum? Schrijf u in op de interesselijst.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen die onder meer werkzaam zijn als medewerkers binnen front-middle-back offices. 

Vereiste voorkennis

Advanced level opleiding: deze opleiding vereist een algemene basiskennis van het onderwerp.

Vereiste voorkennis: Basiskennis van de Office pakketten is vereist. 

Programma

INHOUD

PRAKTISCHE INFORMATIE 

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal: PowerPoint. 

Docenten

Betsy Calcoen
Personal development