1. Home › 
  2. › 
  3. Het vertalen van de kredietaanvraag naar het gepaste krediet

Het vertalen van de kredietaanvraag naar het gepaste krediet

Verwijderen Favoriet Opslaan

Klanten hebben vaak zelf geen concrete kredietvorm voor ogen, ze wensen een financiering aan zo goed mogelijke voorwaarden te bekomen. De banken bieden aan de andere zijde een waaier aan kredietvormen aan. Deze opleiding is een verdieping in de courante kredietvormen om de vraag van de klant te kunnen vertalen in de beste passende kredietvorm.

Deze opleiding heeft als doelstelling om de tussenpersoon toe te laten:

Categorie Kredieten
Type opleiding Afstandsonderwijs
Punten
  • Bank: 1 punt(en)
  • Hypothecaire kredieten: 4 punt(en)
  • Consumentenkredieten: 4 punt(en)

Geregelde bijscholing

Beschikbare data

- Het vertalen van de kredietaanvraag naar het gepaste krediet - Webinar via Webex / Webinair via Webex digital 1

- Het vertalen van de kredietaanvraag naar het gepaste krediet - Webinar via Webex / Webinair via Webex digital 1

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door kredietmakelaars en kredietbemiddelaars. 

Vereiste voorkennis

Basic level opleiding: deze opleiding vereist geen voorkennis en behandelt de basisprincipes van het onderwerp.

Voorbereiding: Doorloop de E-learning alvorens deel te nemen aan de opleiding. Het interactief moment is bedoeld ter ondersteuning van de kennis opgedaan in de E-learning.

Programma

INHOUD

Deze opleiding bestaat uit een e-learning en een live webinar. De e-learning moet je voor de deelname aan de opleiding (live webinar) doorlopen.

E-learning

Live webinar
Cases worden samen opgelost waarbij we op alle topics van de e-learning dieper ingaan en een praktische invulling geven. Wat komt er aan bod?

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Hybride

Tijdens onze hybride opleidingen combineren we zelfstudie (E-learning) met een interactieve component (klassikale opleiding of live webinar). Tijdens de interactieve sessie ligt de focus op het inoefenen van de materie en het werken met cases uit de praktijk.

Opleidingsmateriaal: