1. Home › 
  2. › 
  3. Adviesgesprekken in consumentenkredieten en hypothecaire kredieten

Adviesgesprekken in consumentenkredieten en hypothecaire kredieten

Verwijderen Favoriet Opslaan

Een kredietgesprek, hoe klein of hoe groot ook, moet worden voorbereid. In deze praktische opleiding verwerf je nieuwe inzichten in de opbouw van een goed hypothecair en consumentenkredietgesprek en geeft jou de kans dit onmiddellijk om te zetten in de praktijk.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Categorie Kredieten
Type opleiding Afstandsonderwijs
Punten
  • Hypothecaire kredieten: 4 punt(en)
  • Consumentenkredieten: 4 punt(en)

Geregelde bijscholing

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door kredietbemiddelaars voor hypothecaire kredieten en consumentenkredieten, zowel als verbonden agent, kredietmakelaar als subagent, zowel voor een VVD als een PCP.

Vereiste voorkennis

Basic level opleiding: deze opleiding vereist geen voorkennis en behandelt de basisprincipes van het onderwerp.

Programma

INHOUD

'Oefening baart kunst'! In deze optiek worden de verschillende fases van een gesprek, uitgaand van de wettelijke voorschriften, omgezet in de praktijk. Via actieve rollenspellen leer je alles praktisch toe te passen zodat je bij jouw volgend kredietgesprek sterker in de schoenen staat.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).