1. Home › 
  2. › 
  3. ABC van het consumentenkrediet

ABC van het consumentenkrediet

Verwijderen Favoriet Opslaan

Het consumentenkrediet is een krediet dat aan een consument toegekend wordt, d.w.z. een natuurlijke persoon die gewoonlijk in België leeft, die voornamelijk met een privédoel voor ogen handelt en die het krediet gebruikt om een roerend goed (zoals een auto of televisie) of een dienst te kopen of, meer in het algemeen, om een privé-uitgave te doen.

Bij het aanbevelen van een consumentenkrediet moet je als kredietbemiddelaar zowel aandacht hebben voor de behoeften en wensen van de klant als voor de risico's voor de kredietverstrekker. Daarbij moet je rekening houden met een strikt gereglementeerd kader.

Inhoud

In deze e-learning:

Doelstelling

Na het volgen van deze e-learning ben je in staat om uit te leggen:

Opleidingsvorm

Deze opleiding is een e-learning, opgedeeld in 3 delen. Elk deel neemt ongeveer 20 minuten in beslag om volledig te doorlopen.

Opleidingspunten

Voor het behalen van de opleidingspunten, moet je minimum 1 uur aan deze e-learning spenderen en minstens 60% van de gestelde vragen juist beantwoorden.

Beschikbare data

Startdatum: 28/04/2030 - Einddatum: 28/04/2030

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Tussenpersonen in bank-en beleggingsdiensten, Medewerkers, Verzekeringstussenpersonen, Kredietbemiddelaars