1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Sofuba enquête rond opleidingsbehoeften medewerkers PC 341

Sofuba enquête rond opleidingsbehoeften medewerkers PC 341

, Blogposts

De financiële sector staat niet stil. De vele evoluties in de sector maken een permanente bijscholing noodzakelijk om up-to-date te blijven. Voor Sofuba is het dan ook belangrijk om de vinger aan de pols te houden en te luisteren naar de opleidingsnoden van de medewerkers PC 341.

rsz_1close-up-woman-filling-application-form


Eind 2020 hebben we vanuit Sofuba een enquête uitgestuurd onder de werknemers en werkgevers binnen het paritair comité 341. Welke opleidingen wensen zij te volgen? Welke opleidingsvorm is het meest geschikt? Is het aanbod Sofuba opleidingen uitgebreid genoeg?
 
Uit de vele reacties blijkt dat er een grote bereidheid en interesse is om opleidingen te volgen. Zowel werknemers als werkgevers geven aan dat ze meer opleidingen willen volgen of aanbieden aan hun personeel. In een sector die meer en meer gedigitaliseerd geraakt winnen de opleidingen rond soft skills duidelijk aan belang. De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat klassikale opleidingen in de afgelopen maanden en in de nabije toekomst worden vervangen door een digitale variant. Uit onze bevraging blijkt dan ook de interesse en nood aan meer webinars en e-learnings.
 
We willen alle deelnemers aan de enquête bedanken voor hun input. De 5 winnaars van de wedstrijd hebben ondertussen hun I-pad in ontvangst mogen nemen. De resultaten hebben ons alvast genoeg stof tot nadenken gegeven. Vanuit Sofuba blijven we ons aanbod constant evalueren en bijstellen waar nodig. Want ons doel blijft nog steeds om tegemoet te komen aan uw opleidingsnoden!

Onze inzichten

photo-1501290741922-b56c0d0884af

Hoe welzijn winst wordt: gratis event van The Human Link

Op 31 mei organiseert 'The Human Link' een evenement met focus op 'wellbeing'. 3 gepassioneerde onde...

Lees meer

tab2

Aangepaste wetgeving geregelde bijscholing

Volgens het KB Harmonisatie van 24 december 2021, gelden vanaf 01/01/2022 volgende regels m.b.t. de ...

Lees meer

rsz_1close-up-woman-filling-application-form

Sofuba enquête rond opleidingsbehoeften medewerkers PC 341

De financiële sector staat niet stil. De vele evoluties in de sector maken een permanente bijscholin...

Lees meer