1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Sofuba enquête rond opleidingsbehoeften medewerkers PC 341

Sofuba enquête rond opleidingsbehoeften medewerkers PC 341

, Blogposts

De financiële sector staat niet stil. De vele evoluties in de sector maken een permanente bijscholing noodzakelijk om up-to-date te blijven. Voor Sofuba is het dan ook belangrijk om de vinger aan de pols te houden en te luisteren naar de opleidingsnoden van de medewerkers PC 341.

rsz_1close-up-woman-filling-application-form


Eind 2020 hebben we vanuit Sofuba een enquête uitgestuurd onder de werknemers en werkgevers binnen het paritair comité 341. Welke opleidingen wensen zij te volgen? Welke opleidingsvorm is het meest geschikt? Is het aanbod Sofuba opleidingen uitgebreid genoeg?
 
Uit de vele reacties blijkt dat er een grote bereidheid en interesse is om opleidingen te volgen. Zowel werknemers als werkgevers geven aan dat ze meer opleidingen willen volgen of aanbieden aan hun personeel. In een sector die meer en meer gedigitaliseerd geraakt winnen de opleidingen rond soft skills duidelijk aan belang. De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat klassikale opleidingen in de afgelopen maanden en in de nabije toekomst worden vervangen door een digitale variant. Uit onze bevraging blijkt dan ook de interesse en nood aan meer webinars en e-learnings.
 
We willen alle deelnemers aan de enquête bedanken voor hun input. De 5 winnaars van de wedstrijd hebben ondertussen hun I-pad in ontvangst mogen nemen. De resultaten hebben ons alvast genoeg stof tot nadenken gegeven. Vanuit Sofuba blijven we ons aanbod constant evalueren en bijstellen waar nodig. Want ons doel blijft nog steeds om tegemoet te komen aan uw opleidingsnoden!

Onze inzichten

rsz_1close-up-woman-filling-application-form

Sofuba enquête rond opleidingsbehoeften medewerkers PC 341

De financiële sector staat niet stil. De vele evoluties in de sector maken een permanente bijscholin...

Lees meer

photo-1547321568-f2e8dbaa32d1

Hoe de financiële sector leert koorddansen op de GDPR-wetgeving

Concrete cases tonen de complexe evenwichtsoefening aan die de financiële wereld moet uitvoeren om e...

Lees meer