1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Hoe welzijn winst wordt: gratis event van The Human Link

Hoe welzijn winst wordt: gratis event van The Human Link

, Blogposts

Op 31 mei organiseert 'The Human Link' een evenement met focus op 'wellbeing'. 3 gepassioneerde ondernemers getuigen hoe zij binnen hun eigen onderneming het welbevinden naar een hoger niveau tillen.

photo-1501290741922-b56c0d0884af

“Welzijn binnen een onderneming brengt op!”

Inzetten op bevlogenheid, verbondenheid en welbevinden is ‘the way to go’ als je als ondernemer het verschil wil maken. Vanuit de praktijk proberen we direct toepasbare handvatten mee te geven om binnen je eigen onderneming het welbevinden naar een hoger niveau te tillen. The Human Link werkt hiervoor samen met die 3 gepassioneerde ondernemers die zullen getuigen over hoe zij persoonlijk en voor hun onderneming inzetten op ‘welzijn’.

Herman Van de Velde

Herman Van de Velde stond aan het hoofd van Van de Velde Lingerie onder andere bekend van de merken Marie Jo en PrimaDonna en was voorzitter van Etion. Deze beweging wil ondernemers een platform aanbieden waar ze kennis kunnen delen, ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren.

Yara Al-Adib

Yara Al-Adib startte enkele jaren geleden het cateringbedrijf From Syria with Love, waar zij Syrische vluchtelingen aan het werk zet. De vrouwen komen uit de meest verschillende windstreken van het uitgestrekte en door oorlog uiteengereten land en hebben naast hun nieuwe vaderland nog een andere passie gemeen: de liefde voor koken en lekker eten. Een gigantische sociale en maatschappelijke meerwaarde voor de culinaire sector dus.

Eline De Munck

Eline De Munck is naast presentatrice, actrice en zangeres sinds 2015 bezielster van het eigenwijze brillenmerk Odette Lunettes. Ze is een gepassioneerde onderneemster die haar hart volgt en houdt van risico’s nemen.

Gratis inschrijven kan via https://www.thehumanlink.be/bedrijven/opleidingen/psa-event-ondernemers .

Onze inzichten

photo-1501290741922-b56c0d0884af

Hoe welzijn winst wordt: gratis event van The Human Link

Op 31 mei organiseert 'The Human Link' een evenement met focus op 'wellbeing'. 3 gepassioneerde onde...

Lees meer

tab2

Aangepaste wetgeving geregelde bijscholing

Volgens het KB Harmonisatie van 24 december 2021, gelden vanaf 01/01/2022 volgende regels m.b.t. de ...

Lees meer

rsz_1close-up-woman-filling-application-form

Sofuba enquête rond opleidingsbehoeften medewerkers PC 341

De financiële sector staat niet stil. De vele evoluties in de sector maken een permanente bijscholin...

Lees meer