1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Waar kan ik mijn certificaten bekomen?

Waar kan ik mijn certificaten bekomen?

Categorie: Algemeen

Examencertificaat
U vindt uw examencertificaat terug via het leerplatform onder de tab “certificaten”. U dient zich hiervoor aan te melden met de logingegevens die u hebt ontvangen via de registratiemail tijdens uw inschrijving.

Indien het gaat om een examen dat u in het verleden hebt afgelegd, vraag zeker eerst na bij de HR-dienst van de bank waar u actief bent/was. Uw (oud-) werkgever is wettelijk gebonden u dit certificaat te bezorgen.

In laatste instantie heeft Febelfin Academy, als opleidingsverstrekker, de verplichting om u een duplicaat te bezorgen, gedurende een periode van 10 jaar. Deze verplichting is enkel geldig voor examens die afgelegd zijn bij Febelfin Academy of via één van onze erkende examencentra in bankbemiddelingverzekeringsbemiddeling en kredietbemiddeling.

Gelieve volgende gegevens te vermelden in uw aanvraag: uw naam, uw voornaam, voor welk examen u een certificaat opvraagt, via welke bank u werd ingeschreven, datum/jaar waarin u het examen hebt afgelegd. U mag hiervoor een mailtje sturen naar vd@febelfin-academy.be.


Bijscholingscertificaat

Bij het succesvol afronden van uw opleiding, ontvangt u steeds een FSMA erkend getuigschrift. Uw bijscholingspunten staan hier duidelijk op vermeld. Zo kan u de geleverde inspanning steeds valoriseren. Voor het bank- en verzekeringscertificaat worden deze uitgedrukt in punten. Voor kredieten en compliance worden deze uitgedrukt in uren.

U vindt uw bijscholingscertificaat terug via het leerplatform onder de tab “certificaten”. U dient zich hiervoor aan te melden met de logingegevens die u hebt ontvangen via de registratiemail tijdens uw inschrijving.


Aanwezigheidscertificaat

U vindt uw aanwezigheidsattest terug via het leerplatform onder de tab “certificaten”. U dient zich hiervoor aan te melden met de logingegevens die u hebt ontvangen via de bevestigingsmail van uw inschrijving.

Andere vragen in deze categorie

  1. Hoe kan ik mij inschrijven voor een opleiding of een examen?
  2. Hoe weet ik of ik ingeschreven ben?
  3. Ken ik de Algemene Voorwaarden van Febelfin Academy?
  4. Hoe betaal ik mijn inschrijving?
  5. Kan ik mijn inschrijving annuleren of verplaatsen?
  6. Kan iemand anders in mijn plaats deelnemen?
  7. Wat te doen wanneer ik te laat kom?