1. Home › 
  2. › 
  3. Workshop Erfrecht

Workshop Erfrecht

Verwijderen Favoriet Opslaan

Het erfrecht en de erfbelasting vormt een complexe materie maar wekt niettemin bij alle klanten interesse of bezorgdheden op. Hierover enig basis inzicht kunnen geven aan een klant, biedt daarom ook commerciële opportuniteiten. 

Doelstelling

Het doel van deze opleiding is aan te reiken hoe je in elk gesprek met klanten dit stukje van hun financiële puzzel kan toelichten, bijsturen en ook commercieel kan benutten naar verkoop van en prospectie voor levensverzekeringen.

Doelpubliek

Inhoud

Vereisten

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Edfin aanduiden (erkenningsnummer DV.O222353).

Belangrijke informatie

Type opleiding Klassikaal
Punten
  • Bank: 3 punt(en)
  • Verzekeringen: 3 punt(en)

Beschikbare data

02/10/2024 - Workshop Erfrecht - Hotel Mercure, Roeselare

22/03/2024 - Workshop Erfrecht - Holiday Inn Expo, Gent

10/09/2024 - Workshop Erfrecht - Congrescentrum Ter Elst, Edegem

04/06/2024 - Workshop Erfrecht - Faculty Club, Leuven

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Tussenpersonen in bank-en beleggingsdiensten, Medewerkers, Verzekeringstussenpersonen, Paritair comité 341

Docenten

Tim Theuns
Tim Theuns is licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen (KU Leuven) en behaalde een getuigschrift ‘Advisor in Personal Financial Planning’ (Flanders Business School by KU Leuven)