1. Home › 
  2. › 
  3. Update bedrijfsbeheer: ondersteun startende ondernemers

Update bedrijfsbeheer: ondersteun startende ondernemers

Verwijderen Favoriet Opslaan

Willen je cliënten zelfstandige in hoofd- of bijberoep worden? En vragen ze jou daarbij om advies? Doe je dat ook maar voel je je dan niet altijd even zeker van je stuk? Omdat je nu eenmaal in jouw vak een specialist bent en daarom vindt dat een schoenmaker beter bij zijn leest blijft? Ook al zou je op die momenten meer voor je zelfstandige starters willen betekenen? Misschien om hen dat laatste duwtje in de rug te geven?

Inhoud + doelstelling

In dat geval start je ook zelf maar beter goed voorbereid! Via de cursus “Basiskennis bedrijfsbeheer voor tussenpersonen in bank- en beleggingsdiensten” leer je dat wat je absoluut moet weten over het begeleiden van startende ondernemers vanuit je eigen professionele invalshoek.

Niet alleen het ondernemen zelf is immers uitdagend, ook ondernemers adviseren is dat en vergt de nodige knowhow en vaardigheden. Wil je je ondernemers dus nog meer toegevoegde waarde bieden dan vandaag al het geval is, dan gaan wij jou leren:

Deze opleiding is theoretisch waar nodig maar vooral gericht op praktijk en gezond verstand. De docent treedt daarbij voortdurend met de deelnemers in dialoog.

Doelgroep

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Edfin aanduiden (erkenningsnummer DV.O222353).

Belangrijke informatie

Type opleiding Klassikaal
Punten
  • Bank: 5.5 punt(en)

Beschikbare data

08/12/2023 - Update bedrijfsbeheer: ondersteun startende ondernemers - Edfin, Oudenaarde

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Tussenpersonen in bank-en beleggingsdiensten, Medewerkers, Paritair comité 341

Docenten

Evert Jan Lammers
Boekhoudcoach