1. Home › 
  2. › 
  3. Team dynamiek : Leidinggeven met Kracht en Impact

Team dynamiek : Leidinggeven met Kracht en Impact

Verwijderen Favoriet Opslaan

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en een bron van inspiratie te worden voor je team?

Met onze opleiding "Team dynamiek : Leidinggeven met Kracht en Impact" leg je het fundament voor een meeslepende leiderschapsreis. Ontdek de wetenschappelijke principes achter effectief leiderschap en bereid je voor om een inspirerende leider te worden die met kracht en impact leidt.

Deze opleiding biedt je de tools en inzichten om je leiderschapsstijl te verfijnen en een innovatieve en sterke teamcultuur te bouwen. Sta op het punt om niet alleen jezelf, maar ook je team naar grotere hoogten te tillen.

Type opleiding Klassikaal

Liever op een andere datum? Schrijf u in op de interesselijst.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Basic level opleiding: deze opleiding vereist geen voorkennis en behandelt de basisprincipes van het onderwerp.

Programma

INHOUD

Deze opleiding heeft als doel leidinggevenden uit te rusten met essentiële kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om effectieve leiders te worden. Na afronding van de opleiding zullen de deelnemers in staat zijn om:

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal: PowerPoint presentatie

Docenten

Geert Gerard P De Wael De Wael
Personal development