1. Home › 
  2. › 
  3. Stakeholdermanagement voor meer doeltreffendheid

Stakeholdermanagement voor meer doeltreffendheid

Verwijderen Favoriet Opslaan

Stakeholder management is essentieel voor het succes van jouw doelstellingen en/of project. Bij verandering is het namelijk cruciaal dat je project gedragen wordt door alle belanghebbenden of stakeholders in de organisatie. Vergeet je je belangrijkste stakeholders te betrekken en je communicatie hierop af te stemmen, dan is de kans op slagen veel kleiner.

Via deze opleiding willen we je succesvol leren omgaan met jouw stakeholders zodat je je (project)doelstellingen vlotter kunt bereiken.

We gaan jou leren om je stakeholders of belanghebbenden heel precies in kaart te brengen en te analyseren. Je gaat rollen toewijzen om hier vervolgens doelen en een concreet communicatieplan aan te koppelen. Aan de hand van talrijke voorbeelden en modellen krijg je de nodige handvaten om een actieplan op te stellen voor jouw project.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Type opleiding Klassikaal

Beschikbare data

- Stakeholdermanagement voor meer doeltreffendheid - Febelfin Academy - TRAINING Inspiration Room (18p) - Boulevard du Roi Albert II - Koning Albert II-laan 19, 1210 Brussels

- Intervisie - Webinar via Webex / Webinair via Webex digital 3

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor:

Vereiste voorkennis

Basic level: onderricht vooral theoretische concepten om zo een algemeen overzicht bij te brengen (initiatie).

Programma

INHOUD

Onze workshops zijn zo eenvoudig en zo concreet mogelijk gemaakt. Hierdoor is de goesting om ermee te starten groot en het risico om er niets mee te doen nihil. 

Tijdens onze workshops wordt het aanreiken van theorie en inzichten bewust veelvuldig afgewisseld met interactie tussen de participanten, oefeningen en reflectie-momenten.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).

En

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal