1. Home › 
  2. › 
  3. Mijn eigen pro-activiteit verhogen dankzij open en continue feedback -Live webinar

Gezien het verminderde aanbod aan bijscholingen door de coronacrisis, werd in het KB van 8 juni 2020 beslist om een bijkomende termijn van 4 maanden toe te kennen voor het behalen van de nodige bijscholingspunten.

Het uitstel van 4 maanden voor bijscholing geldt voor alle categorieƫn financiƫle tussenpersonen (bank, verzekeringen, kredieten) van wie de bijscholingsperiode eind 2020 verstrijkt. Concreet betekent dit:

  • Verzekeringen : iedereen, aangezien er sinds 01.01.2020 15 uren per jaar moeten behaald worden.
  • Bank: voor personen van wie de 3-jarige bijscholingsperiode eind 2020 afloopt.
  • Kredieten: voor personen van wie de 2-jarige bijscholingsperiode eind 2020 afloopt

Mijn eigen pro-activiteit verhogen dankzij open en continue feedback -Live webinar

Verwijderen Favoriet Opslaan

Al te snel beoordelen en veroordelen we de ander in onze nabije (werk)omgeving. Stop beoordelen en zet je in voor een open sfeer van continue feedback. Op het einde van dit leertraject zijn alle deelnemers - vanuit een authentieke overtuiging van de reële meerwaarde van het continu geven en ontvangen van open feedback - in staat om hun collega’s op een constructief-kritische, stimulerende en uitdagende manier tot meer autonomie en dynamische betrokkenheid te brengen.

Het traject:

Type opleiding Blended learning

Beschikbare data

03/05/2021 - Mijn eigen pro-activiteit verhogen dankzij open en continue feedback - Live webinar - Webinar op PC / Webinaire sur PC

05/05/2021 - Mijn eigen pro-activiteit verhogen dankzij open en continue feedback - Live webinar - Webinar op PC / Webinaire sur PC

17/05/2021 - Mijn eigen pro-activiteit verhogen dankzij open en continue feedback - Live webinar - Webinar op PC / Webinaire sur PC

18/05/2021 - Mijn eigen pro-activiteit verhogen dankzij open en continue feedback - Live webinar - Webinar op PC / Webinaire sur PC

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Basic Level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Inhoud

Deze 2-daagse opleiding is als volgt opgebouwd:

Individuele reflectie: aan de hand van een voorbereidend intake-document.

Workshop "Mijn eigen proactiviteit verhogen dankzij open en continue feedback"

Individuele coachingsessie

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 2-daagse opleiding + individuele coaching sessie

Uren: 9u - 17u (6 lesuren per dag)

Plaats: Deze opleiding gaat online door. De individuele coachingsessie kan digitaal of 'al wandelend' in de natuur doorgaan.

Extra informatie:

Hoe start je de webinar vlot op? Je ontvangt een login en een wachtwoord per e-mail om toegang te krijgen tot ons platform. In het platform vind je een link. Door op de geplande datum te klikken start de webinar via Webex. 
Om bijscholingspunten te behalen is het belangrijk om met je eigen naam in te loggen, de volledige trainingsdag te volgen en de door de trainer voorgestelde vragen te beantwoorden. Volg de opleiding niet met meerdere personen via eenzelfde pc.

 

Methodologie

Type opleiding: Online, blended learning.

Tijdens onze interactieve opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. De focus ligt op praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases. Via praktische opdrachten in kleine groepjes wordt aan de deelnemers de mogelijkheid geboden om te reflecteren over bepaalde aspecten van de aangereikte topic. Na feedback van de groep en de trainer kunnen die eventueel verder uitgewerkt worden.

De individuele coachingsessie kan digitaal of 'al wandelend' in de natuur doorgaan.

Opleidingsmateriaal: PowerPoint presentatie