1. Home › 
  2. › 
  3. Informatica à la carte

Informatica à la carte

Verwijderen Favoriet Opslaan

De Microsoft Office-programma’s zijn onontbeerlijk in iedere werkomgeving. Of het nu voor brieven, lijsten, tabellen, presentaties of e-mailverkeer is, u kunt niet om deze programma’s heen. De meeste mensen kunnen tot op zekere hoogte met deze programma’s werken, maar niet iedereen kan met elk programma even vlot overweg. Deze opleiding biedt u de kans om aan bepaalde individuele aandachtspunten te werken. U kan zelf op voorhand vastleggen waaraan u aandacht wil besteden en met de hulp van een lesgever studeert u dan de gewenste begrippen in volgens eigen tempo.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Categorie Informatica
Type opleiding Klassikaal

Liever op een andere datum? Schrijf u in op de interesselijst.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen, met name door elke medewerker die een softwareprogramma beter wenst te gebruiken.

Vereiste voorkennis

De gebruiker moet met een PC, toetsenbord en muis kunnen werken. De medewerker is in staat om zelfstandig te leren, maar kan te allen tijde een beroep doen op een lesgever.

Traject volledig op maat uitgewerkt: kan zowel basic, advanced als expert level zijn naargelang het niveau van de deelnemer.

Programma

INHOUD

Het programma wordt op maat gemaakt: u kunt tegen uw eigen tempo precies aanleren wat u nodig hebt, volgens een vooraf uitgestippeld parcours, met de hulp van een opleider. U heeft de keuze uit volgende MS Office programma's: Access, Excel, OneNote, Outlook, Powerpoint, Teams, Word.

Deze leervorm is ideaal voor mensen met zeer specifieke behoeften of heterogene groepen. Via een vooraf ingevulde vragenlijst wordt per deelnemer gepeild naar de gewenste onderwerpen, waarna er per persoon een aangepaste syllabus aangemaakt wordt waarin deze topics in detail uitgewerkt worden.

De deelnemer wordt uitgenodigd voor een Office à la Carte sessie (open of in-company) waar hij de beschikking krijgt over een PC en zijn persoonlijk cursusmateriaal dat hij op eigen ritme doorloopt. Hij wordt hierbij begeleid door een ervaren software coach. De grote voordelen van deze leervorm zijn:

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal: Syllabus