1. Home › 
  2. › 
  3. Hoe voer je een commercieel gesprek rond beleggingen en levensverzekeringen?

Hoe voer je een commercieel gesprek rond beleggingen en levensverzekeringen?

Verwijderen Favoriet Opslaan

Een commercieel gesprek voeren over beleggingen en levensverzekeringen is niet eenvoudig. In deze opleiding krijg je direct bruikbare tips om je verkoopgesprek tot een goed einde te brengen. Een aanrader voor tussenpersonen en medewerkers die al een eerste ervaring hebben in de verkoop.

Doelstelling

Na de opleiding heb je een "kapstok" waaraan je een commercieel gesprek kan hangen voor de verkoop van beleggingen en levensverzekeringen. Je krijgt inzicht in het verloop van een dergelijk gesprek en de gedragingen van een klant tijdens een verkoopgesprek. Je voelt je daardoor comfortabeler om de uitdaging aan te gaan. Met betere resultaten als gevolg!

Doelgroep

Inhoud

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Edfin aanduiden (erkenningsnummer DV.O222353).

Belangrijke informatie

Type opleiding Klassikaal
Punten
  • Bank: 3 punt(en)
  • Verzekeringen: 3 punt(en)

Beschikbare data

11/05/2023 - Hoe voer je een commercieel gesprek rond beleggingen en levensverzekeringen? - Best Western Plus Aldhem Hotel, Grobbendonk

14/11/2023 - Hoe voer je een commercieel gesprek rond beleggingen en levensverzekeringen? - Huis van de Bouw, Zwijnaarde

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Tussenpersonen in bank-en beleggingsdiensten, Medewerkers, Verzekeringstussenpersonen

Docenten

Benny De Cauwer