1. Home › 
  2. › 
  3. Hoe voer je een commercieel gesprek rond beleggingen en levensverzekeringen?

Hoe voer je een commercieel gesprek rond beleggingen en levensverzekeringen?

Verwijderen Favoriet Opslaan

Een commercieel gesprek voeren over beleggingen en levensverzekeringen is niet eenvoudig. In deze opleiding krijg je direct bruikbare tips om je verkoopgesprek tot een goed einde te brengen. Een aanrader voor tussenpersonen en medewerkers die al een eerste ervaring hebben in de verkoop.

Doelstelling

Na de opleiding heb je een "kapstok" waaraan je een commercieel gesprek kan hangen voor de verkoop van beleggingen en levensverzekeringen. Je krijgt inzicht in het verloop van een dergelijk gesprek en de gedragingen van een klant tijdens een verkoopgesprek. Je voelt je daardoor comfortabeler om de uitdaging aan te gaan. Met betere resultaten als gevolg!

Doelgroep

Inhoud

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Edfin aanduiden (erkenningsnummer DV.O222353).

Belangrijke informatie

Type opleiding Klassikaal
Punten
  • Bank: 3 p/u
  • Verzekeringen: 3 p/u

Beschikbare data

23-09-2024 [09:30 - 17:00] - Hoe voer je een commercieel gesprek rond beleggingen en levensverzekeringen? - Crown Plaza, Brugge

27-05-2024 [09:30 - 17:00] - Hoe voer je een commercieel gesprek rond beleggingen en levensverzekeringen? - Holiday Inn Hasselt, Hasselt

Ik schrijf mij in

Liever op een andere datum? Schrijf u in op de interesselijst.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Tussenpersonen in bank-en beleggingsdiensten, Medewerkers, Verzekeringstussenpersonen, Paritair comité 341

Docenten

Benny De Cauwer