1. Home › 
  2. › 
  3. Het vertalen van de kredietaanvraag naar het gepaste krediet

Het vertalen van de kredietaanvraag naar het gepaste krediet

Verwijderen Favoriet Opslaan

Een klant heeft vaak zelf geen concrete kredietvorm voor ogen, hij wenst een financiering aan zo goed mogelijke voorwaarden te bekomen. De banken bieden aan de andere zijde een waaier aan kredietvormen aan. Deze opleiding is een verdieping in de courante kredietvormen om de vraag van de klant te kunnen vertalen in de beste passende kredietvorm.

Deze opleiding heeft als doelstelling om de tussenpersoon toe te laten:

Categorie Kredieten
Type opleiding Afstandsonderwijs
Punten
  • Bank: 1 punt(en)
  • Hypothecaire kredieten: 4 punt(en)
  • Consumentenkredieten: 4 punt(en)

Geregelde bijscholing

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door volgende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Basis level: onderricht vooral theoretische concepten om zo een algemeen overzicht bij te brengen (initiatie).

Programma

INHOUD

Deze opleiding bestaat uit een e-learning en een klassikale sessie. De e-learning moet je voor de deelname aan de klassikale sessie doorlopen.

E-learning

Klassikale sessie : Live - cases

Cases worden samen opgelost waarbij we op alle topics van de e-learning dieper ingaan en een praktische invulling geven. Wat komt er aan bod?

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 1/2 dag opleiding + 1 e-learning (doorlooptijd circa 1u)

Uren van de opleidingsdag: 13u30 - 17u

Plaats:  De training is online

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Hybride

Tijdens onze hybride opleidingen bieden we een combinatie aan van interactieve zelfstudie en een praktijkgerichte sessie in groep. De zelfstudie bestaat uit een e-learningmodule met theorie, video en quizvragen. Tijdens het groepsmoment ligt de focus op het inoefenen van de materie en het werken met cases uit de praktijk.

Opleidingsmateriaal