1. Home › 
  2. › 
  3. Fundamenten van de fiscaliteit

Fundamenten van de fiscaliteit

Verwijderen Favoriet Opslaan

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Categorie Financieel
Niveau Advanced
Type opleiding Klassikaal

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Advanced level: biedt praktijkgerichte toepassingen op de reeds verworven theoretische kennis van de "basic level" opleidingen (uitdieping).

Programma

Inhoud

Personenbelasting

Langetermijn- en bouwsparen

Roerende inkomsten

Praktische informatie

Duurtijd: 1-daagse opleiding

Uren: 9u-17u (6 lesuren per dag)

Plaats: Febelfin Academy, Aarlenstraat 80, 1040 Brussel

Methodologie

Vorm: Klassikaal

Tijdens onze interactieve opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. De focus ligt op praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases. Via praktische opdrachten in kleine groepjes wordt aan de deelnemers de mogelijkheid geboden om te reflecteren over bepaalde aspecten van de aangereikte topics. Na feedback van de groep en de trainer kunnen die eventueel verder uitgewerkt worden.

Extra info: Korte theoretische uiteenzettingen vormen de inleiding op praktijkvoorbeelden, oefeningen, en een analyse van concrete gevallen in kleine groepjes. Bespreking van artikels, gevolgd door groepsanalyse, maken deel uit van de opleidingsmethode.

Lesmateriaal: Powerpoint presentatie (slides)

Docenten

Maurice De Mey
Retail banking
Taxation & regulations
Credits