1. Home › 
  2. › 
  3. Familiale vermogensplanning

Familiale vermogensplanning

Verwijderen Favoriet Opslaan

Doelstelling

Op het einde van de opleiding hebben de deelnemers een duidelijk zicht op het belang van een goede familiale vermogensplanning en hoe zij, via het aanbod van diverse levensproducten, hierop maximaal kunnen inspelen.

Doelgroep

Inhoud

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Edfin aanduiden (erkenningsnummer DV.O222353).

Type opleiding Klassikaal

Beschikbare data

Startdatum: 23/09/2020 - Einddatum: 23/09/2020

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Medewerkers

Docenten

Benny De Cauwer
Benny De Cauwer is reeds meer dan 30 jaar actief in de financiële sector

Jan Vanoverbeke
Jan heeft een Master rechten (Leuven 1989), een Diplôme d’études supérieures spécialisées (Marseille 1990), een Master Fiscaliteit (EHSAL Brussel 1994), een Master vennootschapsrecht (KU Brussel 1995) en een Master internationaal fiscaal recht (UFSIA 1996