1. Home › 
  2. › 
  3. Erfrecht

Erfrecht

Verwijderen Favoriet Opslaan

In 2018 heeft onze wetgever een aantal belangrijke wijzigingen aangebracht in het erfrecht en ondertussen heeft de tijd ook niet blijven stilstaan. Als tussenpersoon is het belangrijk om hiervan minstens de grote lijnen te kennen om op vragen van klanten te kunnen antwoorden en om met hen mee te kunnen denken rond deze materie.

Doelstelling

De doelstelling van deze cursus is om het geactualiseerde erfrecht toe te lichten. Het is niet de bedoeling om in te gaan op concrete planningstechnieken maar het zorgt wel voor een grondige fundamentele kennis van het erfrecht als basis van gesprekken met klanten.

Doelgroep

Inhoud

Praktische informatie

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Edfin aanduiden (erkenningsnummer DV.O222353).

Type opleiding Afstandsonderwijs
Punten
  • Bank: 3 punt(en)
  • Verzekeringen: 3 punt(en)

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Tussenpersonen in bank-en beleggingsdiensten, Medewerkers, Verzekeringstussenpersonen, Paritair comité 341

Docenten

Benny De Cauwer