1. Home › 
  2. › 
  3. Effectief en duurzaam onderhandelen - Live webinar

Gezien het verminderde aanbod aan bijscholingen door de coronacrisis, werd in het KB van 8 juni 2020 beslist om een bijkomende termijn van 4 maanden toe te kennen voor het behalen van de nodige bijscholingspunten.

Het uitstel van 4 maanden voor bijscholing geldt voor alle categorieƫn financiƫle tussenpersonen (bank, verzekeringen, kredieten) van wie de bijscholingsperiode eind 2020 verstrijkt. Concreet betekent dit:

  • Verzekeringen : iedereen, aangezien er sinds 01.01.2020 15 uren per jaar moeten behaald worden.
  • Bank: voor personen van wie de 3-jarige bijscholingsperiode eind 2020 afloopt.
  • Kredieten: voor personen van wie de 2-jarige bijscholingsperiode eind 2020 afloopt

Effectief en duurzaam onderhandelen - Live webinar

Verwijderen Favoriet Opslaan

Hoe haal je het beste resultaat uit een onderhandeling terwijl je tegelijk een goede professionele relatie uitbouwt?

Iedereen onderhandelt dagelijks: discussies over werkingsbudgetten, contractonderhandelingen met klanten, leveranciers of onderaannemers, een interne meeting waar je een business strategie voorstelt, een salaris onderhandeling, gesprekken met de overheid enz.

Succesvol onderhandelen begint met een sterke strategische voorbereiding om nadien flexibel te kunnen schakelen aan de onderhandelingstafel.  Daarnaast zorgt een goed psychologisch en communicatief inzicht ervoor dat je je resultaat optimaliseert en tegelijk bruggen bouwt.

De meeste mensen onderhandelen vanuit een buikgevoel.  Na deze masterclass onderhandelt u niet alleen bewuster én doeltreffender, maar ook mét een beter resultaat.

Aan de hand van concrete voorbeelden, oefeningen, inzichten en tips & tricks, krijgt u een kader aangereikt waarmee u in elke onderhandeling concreet aan de slag kan.

Deze opleiding zorgt er meer in het bijzonder voor dat u:

Categorie Communicatie
Type opleiding Blended learning

Beschikbare data

30/04/2021 - Effectief en duurzaam onderhandelen - Live webinar

03/05/2021 - Effectief en duurzaam onderhandelen - Live webinar

10/05/2021 - Effectief en duurzaam onderhandelen - Live webinar

11/05/2021 - Effectief en duurzaam onderhandelen - Live webinar

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding richt zich tot alle professionals die dagelijks professioneel (intern en/of extern) onderhandelen en hier ook al enkele jaren ervaring in hebben. 

De opleiding kan onder meer gevolgd worden door mensen die werkzaam zijn als:

Vereiste voorkennis

Basic level:

Programma

Inhoud

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 4 halve dagen

Uren: 9u-12u30 (3 lesuren per dag)

Extra informatie:

Hoe start je de webinar vlot op? Je ontvangt een login en een wachtwoord per e-mail om toegang te krijgen tot ons platform. In het platform vind je een link. Door op de geplande datum te klikken start de webinar via Webex. 
Om bijscholingspunten te behalen is het belangrijk om met je eigen naam in te loggen, de volledige trainingsdag te volgen en de door de trainer voorgestelde vragen te beantwoorden. Volg de opleiding niet met meerdere personen via eenzelfde pc.

Methodologie

Type opleiding: Online, blended learning


Tijdens Live Webinars zie je de presentatie en de trainer live via je scherm. Je kunt met de trainer communiceren en vragen stellen.

Opleidingsmateriaal