1. Home › 
  2. › 
  3. E-BOOST je sales

E-BOOST je sales

Verwijderen Favoriet Opslaan

Elke crisis houdt nieuwe opportuniteiten in: zo heeft de gezondheidscrisis rond Covid ons scala aan ‘contactmogelijkheden’ vergroot.

Deze opleiding heeft als doelstelling je:

Maar, digitaal kan je:

Type opleiding Klassikaal

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Ben je als relatiebeheerder, klantenadviseur of Key Account Manager op zoek naar een supplementaire en complementaire manier om je klantenrelaties op een effectieve en efficiënte wijze uit te bouwen, dan mag je deze workshop niet voorbij laten gaan!

Vereiste voorkennis

Basic level: onderricht vooral theoretische concepten om zo een algemeen overzicht bij te brengen (initiatie).

Programma

INHOUD

VOORBEREIDING DEELNEMERS

Breng twee commerciële boodschappen mee, die je digitaal aan klanten of prospecten wil overbrengen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 1 dag

Uren: 9u-17u

Plaats: Febelfin Academy, Phoenix gebouw - Koning Albert II-laan 19 1210 Brussel

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Classroom

Tijdens onze theoretische opleidingen bieden we een combinatie aan van theorie en oefeningen. De cases, voorbeelden en oefeningen worden uit de dagelijkse praktijk gehaald of worden door jezelf aangebracht en vervolgens opgelost onder begeleiding van de trainer.

Type opleiding: Classroom

Tijdens onze interactieve opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. De focus ligt op praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases. Via praktische opdrachten in kleine groepjes wordt aan de deelnemers de mogelijkheid geboden om te reflecteren over bepaalde aspecten van het aangereikte topic. Na feedback van de groep en de trainer kunnen die eventueel verder uitgewerkt worden.

Opleidingsmateriaal: Powerpoint presentatie