1. Home › 
  2. › 
  3. De zekerheden in actie

De zekerheden in actie

Verwijderen Favoriet Opslaan

Bij het aangaan van een krediet (en het vestigen van zekerheden) wordt er uitgegaan van een positief traject, met name de volledige terugbetaling van het krediet. Wat indien dit niet het geval is? Tijdens deze opleiding wordt de impact van insolventieprocedures op de courante zekerheden (alsook de uitwinning) besproken. 

Deze opleiding heeft als doelstelling om de volgende zaken toe te lichten:

Categorie Kredieten
Type opleiding Afstandsonderwijs
Punten
  • Bank: 4 punt(en)
  • Hypothecaire kredieten: 4 punt(en)
  • Consumentenkredieten: 4 punt(en)

Geregelde bijscholing

Beschikbare data

- De zekerheden in actie - Webinar via Webex / Webinair via Webex digital 1

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Advanced level opleiding: deze opleiding vereist een algemene basiskennis van het onderwerp.

Extra voorkennis vereist: De deelnemers moeten kennis hebben van de kredietvormen waarmee zij werken en de voornaamste zekerheden in België.

Programma

INHOUD

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal