1. Home › 
  2. › 
  3. De ontwikkeling van een assertieve financiële attitude

De ontwikkeling van een assertieve financiële attitude

Verwijderen Favoriet Opslaan

Een dergelijke attitude is een absolute noodzaak voor beleggers om hun strategische asset allocatie feilloos doorheen de tijd uit te voeren, in het bijzonder tijdens crisisperioden.

Doelstelling

Financiële tussenpersonen en hun medewerkers worden meer en meer door hun klanten verzocht om hen bij te staan bij het uitwerken van financiële plannen. Dit vereist zonder meer de ontwikkeling van een assertieve financiële attitude. Een dergelijke attitude is uitsluitend mogelijk indien je beschikt over gefundeerde inzichten in onder meer de historische rendementen en risico’s (vanuit meerdere perspectieven) van de diverse activaklassen en de psychologische valkuilen die bij de uitvoering van het financieel plan komen kijken. Na deze opleiding beschik je over de noodzakelijke historische en psychologische inzichten om op een rationele wijze een gediversifieerd beleggingsplan doorheen de tijd te implementeren.

Doelgroep 

Deze opleiding richt zich tot zelfstandige financiële tussenpersonen en hun medewerkers.
Gratis voor medewerkers PC 341.

Vereiste voorkennis

Geen specifieke voorkennis vereist. Kennis van financiële terminologie is een pluspunt.

Lesinhoud

Opmerkingen

Type opleiding Klassikaal

Beschikbare data

Startdatum: 16/09/2020 - Einddatum: 16/09/2020

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Tussenpersonen in bank-en beleggingsdiensten, Medewerkers

Docenten

Steven De Klerck