1. Home › 
  2. › 
  3. De Belgische woningmarkt: Drivers, risico's en vooruitzichten

De Belgische woningmarkt: Drivers, risico's en vooruitzichten

Verwijderen Favoriet Opslaan

Deze opleiding bestaat uit een E-learning en een klassikale sessie. De E-learning moet je voor de deelname aan de klassikale sessie doorlopen.

Locatie, locatie, locatie… De locatie heeft uiteraard een grote impact op de prijs van een woning. Maar er zijn ook andere factoren die een invloed hebben. In deze opleiding bestuderen we de factoren die de woningmarkt in zijn geheel beïnvloeden.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Type opleiding Klassikaal
Punten
  • Bank: 4 punt(en)
  • Hypothecaire kredieten: 4 punt(en)

Geregelde bijscholing

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan door verschillende doelgroepen worden gevolgd:

Vereiste voorkennis

Advanced level opleiding: deze opleiding vereist een algemene basiskennis van het onderwerp.

Extra voorkennis vereist: rentebeleid van centrale banken.

Voorbereiding: Deze opleiding vereist een grondige voorbereiding op het interactief moment aan de hand van een E-learning.

Programma

INHOUD

Deze opleiding bestaat uit een E-learning en een klassikale sessie. In de klassikale sessie passen we de theorie uit de E-learning toe op de praktijk aan de hand van oefeningen en cases. Om hierin te slagen, is het essentieel de E-learning vooraf volledig af te leggen. Denk jij al de nodige voorkennis te hebben? Toets je kennis af aan de hand van een preassessment op de eerste pagina van de E-learning.
 

E-learning (duurtijd 1 uur)

Klassikale sessie (duurtijd 3 lesuren)

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Hybride

Tijdens onze hybride opleidingen combineren we zelfstudie (E-learning) met een interactieve component (klassikale opleiding of live webinar). Tijdens de interactieve sessie ligt de focus op het inoefenen van de materie en het werken met cases uit de praktijk.

Opleidingsmateriaal: