1. Home › 
  2. › 
  3. Data-analyse in MS Excel

Data-analyse in MS Excel

Verwijderen Favoriet Opslaan

Data analyseren is volop in evolutie. Excel volgt deze trend. Door deze opleiding krijg je niet alleen een up-to-date inzicht in de draaitabellen maar ben je ook vertrouwd met Power Query. Deze kennis is noodzakelijk voor iedereen die gegevens moet opkuisen/transformeren om vervolgens te analyseren.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Categorie Informatica
Type opleiding Klassikaal

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan door verschillende doelgroepen worden gevolgd:

Vereiste voorkennis

Personal development opleiding: deze opleiding vereist een algemene basiskennis van het onderwerp.

Vereiste voorkennis:

Programma

INHOUD

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Lesmateriaal: