1. Home › 
  2. › 
  3. Cyber security: financiële misdrijven & fraude in het digitale tijdperk

Cyber security: financiële misdrijven & fraude in het digitale tijdperk

Verwijderen Favoriet Opslaan

Bescherm jezelf en je organisatie tegen cyberdreigingen met deze boeiende en praktijkgerichte E-learning over financiële misdrijven in het digitale tijdperk. Deze online training is ontworpen om je kennis te verhogen en om te zetten in de praktijk. Bovendien ontwikkel je je kritisch denkvermogen, verantwoordelijkheidszin en inzicht in social engineering. In de e-learning ga je samen met een journalist op stap. In een interactieve reportage maak je kennis met twee hackers en hun arsenaal aan tools en trics om mensen te misleiden.

Deze opleiding stelt je in staat om:

Klik hier om de trailer te bekijken.

Type opleiding E-learning
Punten
  • Hypothecaire kredieten: 2 punt(en)
  • Consumentenkredieten: 2 punt(en)
  • Bank: 2 punt(en)
  • Verzekeringen: 2 punt(en)
  • Compliance: 2 punt(en)

Geregelde bijscholing

Doelgroep

De opleiding is geschikt voor professionals die hun kennis willen vergroten en zichzelf willen beschermen tegen de groeiende dreiging van cybercriminaliteit:

Vereiste voorkennis

Advanced level opleiding: deze opleiding vereist een algemene basiskennis van het onderwerp.

Programma

INHOUD

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘E-learning’ is 100% zelfstudie. Je logt individueel in op het MyFA leerplatform en verwerkt op eigen tempo leerinhoud die je aangeboden wordt via een interactieve presentatie. Je kan deze online training volgen waar, wanneer en zo vaak je maar wil. Het lesmateriaal bestaat uit een digitale format met tekst, video, afbeeldingen, animaties, testvragen en/of verwijzingen naar relevante documenten en/of websites.