1. Home › 
  2. › 
  3. Creatief aan de slag met de ontwerptool Canva!

Creatief aan de slag met de ontwerptool Canva!

Verwijderen Favoriet Opslaan

Welkom bij onze boeiende opleiding over de krachtige wereld van Canva, waar creativiteit en design samenkomen om jouw visuele verhalen tot leven te brengen. In deze opleiding ontdekken we de mogelijkheden van Canva, een veelzijdige en intuïtieve tool die is ontworpen om jouw ideeën te transformeren in prachtige ontwerpen, of je nu een beginnende ontwerper bent of al ervaring hebt.

Ontdek de geheimen achter doeltreffende lay-outs, opvallende grafische elementen en professionele presentaties. Of je nu sociale media-posts wilt verbeteren, pakkende presentaties wilt maken, of visueel aantrekkelijke marketingmaterialen wilt ontwerpen, Canva biedt de tools en technieken die je nodig hebt.  Laat je creativiteit de vrije loop terwijl we je begeleiden door de functies en mogelijkheden van Canva, waardoor je in staat bent om op een eenvoudige en efficiënte manier indrukwekkende visuele content te creëren.

Ready to design your story?

De doelstellingen van deze opleiding zijn :

Type opleiding Klassikaal

Beschikbare data

- Creatief aan de slag met de ontwerptool Canva! - Febelfin Academy - TRAINING Inspiration Room (18p) - Boulevard du Roi Albert II - Koning Albert II-laan 19, 1210 Brussels

Ik schrijf mij in

Liever op een andere datum? Schrijf u in op de interesselijst.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door iedereen die de basisfuncties van Canva wil leren om aantrekkelijke visuals te maken.

Vereiste voorkennis

Basic level opleiding: deze opleiding vereist geen voorkennis en behandelt de basisprincipes van het onderwerp.

Programma

INHOUD

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal: PowerPoint presentatie