1. Home › 
  2. › 
  3. Bijscholing - Update van de bancaire rekeningen en spaarproducten - Afstandsstudie

Bijscholing - Update van de bancaire rekeningen en spaarproducten - Afstandsstudie

Verwijderen Favoriet Opslaan

U heeft al een eerste ervaring met de bankomgeving en wil uw basiskennis herzien en uitdiepen om die beter te beheersen. Deze opleiding behandelt de verschillende domeinen die u nodig heeft om vlot te functioneren in de bancaire wereld.

Deze opleiding heeft als doelstelling:

Ter afsluiting van de studie en na het afleggen van een succesvolle online test kunt u een bijscholingscertificaat behalen.

VOLLEDIGE BIJSCHOLING VIA AFSTANDSONDERWIJS, INCLUSIEF TEST

Categorie Financieel
Niveau Advanced
Type opleiding E-learning

Punten

  • Bank: 9 p/u
  • Verzekeringen: 1.5 p/u

Opleiding met examen

Geregelde bijscholing

Examen/Bijscholing 600.013
700.010

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen die onder meer werkzaam zijn als:

Vereiste voorkennis

Advanced Level: biedt praktijkgerichte toepassingen op de reeds verworven theoretische kennis van de "basic level" opleidingen (uitdieping).

Programma

Inhoud

De bancaire rekeningen en spaarproducten

Informatie inschrijving:

Informatie online test:

Deze online test is beschikbaar op ons digitaal leerplatform. De test is beschikbaar wanneer u de syllabus aanduidt als geopend. Wij raden u aan om deze af te leggen wanneer u er zeker van bent dat u de behandelde leerstof voldoende beheerst om te slagen voor de test.

De test bestaat uit 10 meerkeuzevragen. U heeft 1 poging en 20 minuten de tijd om de test succesvol af te leggen. Voor een geslaagde test moet u minstens 60% behalen.

Het slagen van de test geeft u recht op bijscholingspunten in verhouding met het aantal te leren pagina’s: maximum 1,5 punten per 10 bladzijden.

Als u niet geslaagd bent (minder dan 60%), hebt u extra kennis verworven, maar heeft u geen recht op bijscholingspunten. Neem dus de tijd die u nodig heeft.

Punten:

Praktische informatie

Duurtijd: E-learning + online test van max. 20 minuten

Prijs per module:


Indien u deze opleiding volgt in het kader van een paritair initiatief (Sofuba, Startfin, Epos…), is de inschrijving gratis.

Methodologie

Vorm: E-learning

Opleidingsmateriaal: Syllabus

Bank: De opleiding betreft de technische kennis m.b.t. de financiële producten in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig art. 7, §1, 1°, b en c van het K.B. van 1 juli 2006.

Verzekeringen: De opleiding betreft de technische kennis m.b.t. de onderscheiden verzekeringstakken, overeenkomstig art. 270 van de wet van 4 april 2014.