1. Home › 
  2. › 
  3. Begeleid je team doorheen verandering

Begeleid je team doorheen verandering

Verwijderen Favoriet Opslaan

Verandering is de enige zekerheid. In onze voortdurend evoluerende maatschappij is verandering een constante. Als organisatie is het belangrijk om deze uitdagingen met vertrouwen te kunnen aanpakken, en om collega’s mee te krijgen.

Tijdens deze opleiding gebruiken we een bestaande, beproefde ADKAR methodologie en nieuwe inzichten, we combineren theorie met veel herkenbare voorbeelden uit de praktijk.

Type opleiding Klassikaal

Beschikbare data

- Begeleid je team doorheen verandering - Febelfin Academy - Creativity Room (22p) - Boulevard du Roi Albert II - Koning Albert II-laan 19, 1210 Brussels

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Personal development opleiding: deze opleiding vereist geen specifieke voorkennis.

Programma

INHOUD

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal: PowerPoint presentatie.