1. Home › 
  2. › 
  3. Basiskennis boekhouding voor tussenpersonen en medewerkers in bank- en beleggingsdiensten

Basiskennis boekhouding voor tussenpersonen en medewerkers in bank- en beleggingsdiensten

Verwijderen Favoriet Opslaan

U bent bankier en wilt de boekhouding van uw ondernemend cliënteel beter leren begrijpen? Of uw boekhoudkundige voorkennis – of die van uw medewerkers – is aan een grondige opfrisbeurt toe? Of denkt u misschien eerder in de richting van een praktische boekhoudintroductie voor een niet-boekhoudkundig onderlegde medewerker? Dan is deze opleiding zeker iets voor u of hen.

Inhoud

In deze compacte basisopleiding komen de meest voorkomende boekingen aan bod: aan- en verkopen, personeelsadministratie, investeringen en de erbij horende afschrijvingen, financiering, boekingen op balansdatum, resultaatbepaling en -verdeling.

Tijdens deze opleiding krijgt u ook onder meer een antwoord op volgende vragen:

Doelstelling

Na deze opleiding kunt u dan ook (weer) vol vertrouwen de boekhouding van uw cliënten met hen en hun boekhouder bespreken.

Doelgroep

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Edfin aanduiden (erkenningsnummer DV.O222353).

Belangrijke informatie

Type opleiding Klassikaal
Punten
  • Bank: 2 punt(en)
  • Verzekeringen: 2 punt(en)

Beschikbare data

11/09/2023 - Basiskennis boekhouding voor tussenpersonen en medewerkers in bank- en beleggingsdiensten - Congrescentrum Ter Elst, Edegem

06/03/2023 - Basiskennis boekhouding voor tussenpersonen en medewerkers in bank- en beleggingsdiensten - Hotel Mercure, Roeselare

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Tussenpersonen in bank-en beleggingsdiensten, Verzekeringstussenpersonen

Docenten

Marc Peeters
Marc (1964) werkte na zijn studies aan de K