1. Home › 
  2. › 
  3. Antiwitwaswetgeving in de praktijk: hoe herken ik een witwasoperatie?

Antiwitwaswetgeving in de praktijk: hoe herken ik een witwasoperatie?

Verwijderen Favoriet Opslaan

Intussen zijn de nieuwe antiwitwasverplichtingen al goed gekend. Tijdens deze opleiding legt advocaat-bemiddelaar Luc Willems de nadruk op de praktijk aan de hand van concrete voorbeelden uit de bank- en verzekeringswereld.

Doelstelling

Naast een algemene opfrissing van het wettelijke kader en de organisatorische verplichtingen, legt deze opleiding vooral de nadruk op de praktijk. Dit gebeurt door de bespreking en evaluatie van concrete voorbeelden uit de bank- en verzekeringswereld.

Doelgroep

Lesinhoud

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Edfin aanduiden (erkenningsnummer DV.O222353).

Type opleiding Klassikaal

Beschikbare data

Startdatum: 07/10/2020 - Einddatum: 07/10/2020

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Tussenpersonen in bank-en beleggingsdiensten, Medewerkers, Verzekeringstussenpersonen

Docenten

Luc Willems