1. Home › 
  2. › 
  3. Adviesgesprekken in consumentenkredieten - Live webinar

Gezien het verminderde aanbod aan bijscholingen door de coronacrisis, werd in het KB van 8 juni 2020 beslist om een bijkomende termijn van 4 maanden toe te kennen voor het behalen van de nodige bijscholingspunten.

Het uitstel van 4 maanden voor bijscholing geldt voor alle categorieƫn financiƫle tussenpersonen (bank, verzekeringen, kredieten) van wie de bijscholingsperiode eind 2020 verstrijkt. Concreet betekent dit:

  • Verzekeringen : iedereen, aangezien er sinds 01.01.2020 15 uren per jaar moeten behaald worden.
  • Bank: voor personen van wie de 3-jarige bijscholingsperiode eind 2020 afloopt.
  • Kredieten: voor personen van wie de 2-jarige bijscholingsperiode eind 2020 afloopt

Adviesgesprekken in consumentenkredieten - Live webinar

Verwijderen Favoriet Opslaan

Een kredietgesprek, hoe klein of hoe groot ook moet worden voorbereid. Deze praktische opleiding geeft je inzichten in de opbouw van een goed consumentenkredietgesprek en zet dit onmiddellijk om in de praktijk.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Type opleiding Blended learning
Punten
  • Consumentenkredieten: 5 punt(en)

Geregelde bijscholing

Beschikbare data

12/05/2021 - Adviesgesprekken in consumentenkredieten - Live webinar

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien u er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Basic level: onderricht vooral theoretische concepten om zo een algemeen overzicht bij te brengen (initiatie).

Programma

Inhoud

Voor deze opleiding vertrekken we vanuit de praktijk en behandelen we aan de hand van praktische cases volgende theoretische aspecten:

'Oefening baart kunst'! In deze optiek worden de verschillende fases van een gesprek, uitgaand van de wettelijke voorschriften omgezet in de praktijk. Via actieve rollenspellen leert u alles praktisch toe te passen zodat u bij uw volgend kredietgesprek sterker in uw schoenen staat.

Voorbereiding voor de deelnemer:

Voorafgaandelijk bezorgen van het overzicht van de precontractuele informatie die aan een klant wordt overhandigd.

Praktische informatie

Duurtijd: 1 daagse opleiding (5 lesuren)

Uren: 9u-15u

Plaats: Deze opleiding zal online gegeven worden.

Hoe start je de webinar vlot op? Je ontvangt een login en een wachtwoord per e-mail om toegang te krijgen tot ons platform. In het platform vind je een link. Door op de geplande datum te klikken start de webinar via Webex. 
Om bijscholingspunten te behalen is het belangrijk om met je eigen naam in te loggen, de volledige trainingsdag te volgen en de door de trainer voorgestelde vragen te beantwoorden. Volg de opleiding niet met meerdere personen via eenzelfde pc.

 

Extra informatie: Max. 12 deelnemers door praktische insteek van de opleiding.

Methodologie

Type opleiding: Online, blended learning

Tijdens onze opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. Praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases staan centraal. Tegelijk overladen onze trainers u niet met wetsartikelen,... maar ze spreken de taal die u elke dag gebruikt in de praktijk.

Opleidingsmateriaal: